Portretfoto's


Zakelijke portretfoto's

Eruit springen met een professionele zakelijke profielfoto voor op LinkedIn of je CV? Even wat anders dan de gemiddelde witte achtergrond 'statie' portretten die je vaak voorbij ziet komen. Samen gaan wij op zoek naar locaties die bij jou passen en daar maken we een serie professionele profielfoto's. Dit kan al voor €75,-! Nadat de foto's gemaakt zijn stuur ik een contactsheet door met alle gemaakte foto's in het klein. Op deze manier kun je zelf je beste uitkiezen, zodat je altijd tevreden zal zijn met het eindresultaat. De gekozen foto's worden professioneel bewerkt en in web formaat toegestuurd via de mail.

 

Professionele foto's van meerdere werknemers voor op een website of social media kanalen? Klik hier voor meer informatie.

 

Kinderfotografie

Spontane echte momenten vastgelegd, even wat anders dan de standaard portretten die vaak gemaakt worden van kinderen. Kinderfotografie is een uitdaging, daarom neem ik rustig de tijd om kennis te maken en uiteindelijk de foto's te nemen. Samen met de ouders bekijken we van te voren wat de beste locaties zijn, wat de beste kleding is om te dragen en wat er handig is om mee te nemen, zo komen we samen tot het beste resultaat. Een fotoreportage met 5 professioneel bewerkte foto's op groot formaat kost €125,- (€75,- voor een extra kind erbij). Nadat de portretfoto's gemaakt zijn stuur ik contactsheets door met alle foto's in het klein, op deze manier kun je zelf de favorieten uitzoeken zodat je altijd tevreden bent met het eindresultaat. Zijn er meer dan 5 foto's die in de smaak vallen? Dan kunnen deze erbij gekocht worden voor €15,- per foto. 

 

Familieportretten

Een uniek familie portret laten maken? Dat kan! Samen gaan wij kijken naar een mooie plek die het beste bij jullie familie past. Op deze plek is er ruimte voor portretten van het hele gezin, maar ook foto's van bijvoorbeeld de kinderen en koppels en los daarvan kunnen er ook nog aparte profielfoto's gemaakt worden. Dit is al mogelijk vanaf €175,-, de prijs van de familie foto's hangt af van aantal personen en de wensen. Voor meer informatie over de prijs kunt u altijd contact opnemen met mij via de mail of telefoon.