Kom in contact


Voor nadere vragen, meer informatie of een vrijblijvende offerte kan er contact opgenomen worden door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Ook ben ik bereikbaar op het volgende mobiele nummer: 0634291418

Contactformulier


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Over mij


 

Even voorstellen

Mijn naam is Marloes Blok, ik ben geboren op 7 juni 1999 en woon in Uitgeest. Fotograferen is begonnen als hobby toen ik in 2013 mijn eerste beginners spiegelreflexcamera kocht. Nu, jaren later beschik ik over professionele apparatuur en -bewerkingsprogramma's. 

 

Passie

"Do it with passion or not at all" is waar ik voor sta als fotograaf. Door de jaren heen ben ik steeds meer passie gaan voelen voor dit beroep en wil niets liever dan dit voorzetten. Ik vind het prachtig hoe je met foto's de tijd stil kan zetten en herinneringen voor altijd tastbaar te maken. 

 

Dit klinkt misschien een beetje zweverig, maar ook ben ik een echte ondernemer. Ik help graag bedrijven en ZZP'ers om hun bedrijf zo goed mogelijk weer te geven door mijn kennis over relevante content en beeldmateriaal te delen.

 

Studies  

Het schooljaar 2016/2017 heb ik hbo toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie gestudeerd aan de Fotovakschool in Amsterdam en ben sinds 5 april 2017 officieel de trotse eigenaar van Marloes Blok Fotografie. In 2019 heb ik een opleiding gevold tot Content Creator aan De Upstarter. Daar heb ik alles geleerd over digital marketing, graphic design, succesvol ondernemen en het maken van pakkende content. 

 

"Photography is an art of observation.

It has little to do with the you see

and everything to do with the way you see them."

-Elliot Erwin