Bedrijven


Zakelijke Profielfoto's

Professionele profielfoto's van alle werknemers die eruit springen op de website? Een neutrale zwart, wit of grijze achtergrond, of liever iets vrolijkers? Samen kijken wij wat het beste bij jouw bedrijf past. We plannen 1 of meerdere dagen in om de foto's te schieten en nadat de foto's gemaakt zijn krijgt elke werknemer een contactblad met zijn of haar foto's. Hieruit kiest iedereen de persoonlijke favorieten profielfoto. Deze selectie wordt professioneel bewerkt en opgestuurd in Webformaat. De prijs hiervan hangt af van het aantal personen, voor meer informatie kan er een gratis offerte aangevraagd worden. 

 

Zakelijke Website Foto's

Professionele foto's van jouw bedrijf zijn veel pakkender en persoonlijk dan veel gebruikte Stock foto's. En is daarom een waardevolle investering in jouw bedrijf. Is er een bestaande website, of alleen nog een idee? Samen kijken wij wat er het beste bij het bedrijf past. Foto's van het kantoor, van de werknemers of van de diensten het is allemaal mogelijk al vanaf €250. Het is ook mogelijk om de website foto's te combineren met de zakelijke profielfoto's. Voor meer informatie over de prijs kan er een gratis offerte aangevraagd worden.

 

Zakelijke Social Media Foto's

In deze tijd is het belangrijk om als bedrijf goed zichtbaar te zijn op social media. Professionele fotografie kan jou bedrijf ertussen uit laten springen op elk platform. Naast Fotografie heb ik een opleiding tot Content Creator gedaan, en weet daardoor wat wel en niet werkt op social media. Het managen van Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn kan soms al moeilijk genoeg zijn. Samen gaan wij kijken wat het beste bij jouw product en bedrijf past. Aan de hand daarvan zorg ik dat er genoeg content geschoten wordt zodat jullie weer een tijd genoeg beelden hebben om te plaatsen op jullie social  kanalen. Meer hulp nodig bij het managen van social media kanalen? Ik help jullie graag verder! Klik dan hier voor meer informatie.