Social Media Management

Als bedrijf kun je het je niet meer permitteren om niet aanwezig te zijn op social media. Daar bevinden zich je potentiële klanten, hier delen ze hun mening en beïnvloeden ze anderen.  Maar als bedrijf zijnde is dit lastig bij te houden. Vaak is er matige kennis in huis en is er te weinig tijd en motivatie om hier mee aan de slag te gaan.

 

Maart 2019 heb ik mijn Content Creation diploma in ontvangst mogen nemen bij De Upstarter in Amsterdam, en werk sinds dien enthousiast voor verschillende bedrijven als social media manager en content creator. 

 

Ik voel mij thuis in de wereld van Instagram, Pinterest, Facebook, Youtube en LinkedIn en kan samen met bedrijven perfect passende content creëren met mijn skills en kennis als fotografe.

Op social media

Als merk of bedrijf zijnde is het super belangrijk om aanwezig te zijn op social media. Er is een interessante regel dat mensen iets 7 keer moeten zien of horen voordat ze een product kopen. Als consumenten jouw social media pagina dus een tijdje volgen is de kans groot dat ze uiteindelijk een product of dienst bij jou afnemen. Instagram en Facebook bieden hierbij ook nog de extra functie om te kunnen shoppen vanaf jouw kanaal, consumenten kunnen dus met 1 klik op de knop zien wat jouw product kost en via de social kanalen aanschaffen. Recente cijfers laten zien dat 71% van de Instagram gebruikers wel eens iets gekocht heeft via dit platform.


Passende Content

Samen gaan we aan de slag met het creëren van passende content. Dit kan van alles zijn, denk hierbij aan productfoto's, portretfoto's van medewerkers, foto's van het bedrijf, actie gerelateerde foto's en video's.

 

Afhankelijk van het bedrijf kan het zinvol zijn om te beginnen met Influencer Marketing. Wist je bijvoorbeeld dat 71% van de consumenten eerder geneigd is iet te kopen vanuit een social media verwijzing?  Ik help graag met het zoeken van Influencers die passen bij jouw bedrijf!


Groei

Niet alleen kan ik zorgen voor het creëeren van content, het plaatsen van de berichten op de juiste tijd en het managen van Influencer marketing. Ook kan ik zorgen dat het kanaal blijft groeien. Het gebruik van passende (marketing) strategieën, de activiteit en aansluitende content voor de doelgroep zorgen er samen voor dat het account groter word. Verder kan ik adviseren en uitvoeren in promoties en win acties afhankelijk van de wensen van het bedrijf.Is het laten mangenen van jouw social media kanalen een stap te veel? Liever een eenmalige shoot voor het creëren van social media content? Klik dan hier voor meer informatie over social media content shoots. 

Nieuwsgierig geworden naar wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een kennismaking gesprek aan.